Tax Helper Updates

Happy Helper & Tax Helper: Gør servicefradrag nemt

Happy Helper

Happy Helper & TaxHelper: Gør servicefradrag nemt

Vi går sammen med rengøringsplatformen Happy Helper i et nyt samarbejde om at gøre servicefradraget endnu nemmere.

Som nævnte i vores tidligere opslag om håndværker- og servicefradraget, så kan fradraget være rigtig bøvlet at få. Så bøvlet at Skat selv estimerer, at kun halvdelen udnytter fradraget fuldt ud. Og det er netop det, vi gerne vil løse i det nye partnerskab med Happy Helper.

I denne artikel vil vi gå igennem:
  • Hvem er Happy Helper?
  • Hvad går partnerskabet ud på?
  • Om du selv kan få fradrag

Hvem er Happy Helper?

Happy Helper er en platform, der hjælper danskerne med at få mere tid og overskud i hverdagen. Det gør de ved at finde en hjælpende hånd til den ofte trælse men nødvendige opgave - at gøre sit hjem rent.

Happy Helper er den største rengøringsplatform i Danmark med sine over 2.000 'Helpers'. Og med over flere tusinde rengjorte hjem har de i den grad hjulpet danskerne til en mere ren hverdag.

Idet rengøring er en del af servicefradraget, kender Happy Helper også alt til udfordringerne, der kan være med at få rapporteret fradraget på en nem og korrekt måde.
Happy Helper

Hvad går partnerskabet ud på?

Partnerskabet skal bidrage til at gøre servicefradraget endnu nemmere at få rapporteret til Skat. Vi vil med andre ord prøve at få den manglende halvdel af servicefradragene rapporteret. Således at folk får de penge tilbage, som de har ret til.

På den korte bane handler det om at gøre det nemmere for folk, der bruger Happy Helper, at finde og få alle deres fradrag. Mens vi vil arbejde på at lave en endnu smartere løsning på den lange bane, hvor meget mere af rapporteringen kan automatiseres.

Vi vil glæde os til at holde jer løbende opdateret, som partnerskabet udvikler sig og gør servicefradraget nemmere og nemmere.

Se om du kan få fradrag

Servicefradraget giver en rigtig god mulighed for at "få rabat" på rengøring og anden hjælp til hjemmet.

Dog skal man være meget opmærksom på alle dets betingelser, undtagelser, indberetningskrav osv. Dette kan hurtigt bliver lidt af en jungle at finde rundt i.

Derfor har vi i TaxHelper lavet en let og intuitiv platform, hvor du nemt kan se, om du lever op til kravene for fradraget og komme hele vejen i mål med at få rapporteret dit fradrag til Skat. Det er gratis at prøve, og du betaler kun, hvis du sparer penge i skat.