Tax Helper Updates

Daniels Pengetips & Tax Helper: Et tip til at få 2.500 kr.

Daniels pengetips

Daniels Pengetips & TaxHelper: Et tip til at få 2.500 kr.

Vi går sammen med Youtuberen Daniel Hansen og hans kanal Daniels Pengetips i et nyt samarbejde om at udbrede budskabet om, at danskerne går glip af 11 mia. kr. i fradrag hvert år.

I TaxHelper hjælper vi danskerne med at få deres glemte fradrag, og derfor har vi allieret os med en af Danmarks mest fremadstormende Youtubere. Daniels Pengetips handler nemlig om hjælpe folk med at optimere deres økonomi baseret på tips fra Daniels egen erfaring

I denne artikel vil vi gå igennem:
  • Hvad er Daniels Pengetips?
  • Hvad går partnerskabet ud på?
  • Et tip til at få 2.500 kr.

Hvad er Daniels Pengetips?

Daniels Pengetips er en Youtube-kanal, der hver dag bliver set af flere tusinde danskere, der gerne vil have tips til at forbedre deres økonomi. Daniel deler ud af sine egne erfaringer om alt fra investeringer til skat, alt sammen med udgangspunkt i at få mere ud af sine penge.

Selvom Daniel blot startede i December 2019, har han allerede næsten 0.5 mil. visninger på bare det første halve år. Det gør ham til en af de hurtigst voksende Youtubere inden for hans felt.

Daniel er selv stødt på flere af de udfordringer, der er inden for skat og fradrag, og lavede så sent som i marts en video om hans frustrationer. Derfor var det oplagt at lave et parnerskab, om at hjælpe andre med deres fradrag.
daniels pengetips

Hvad går partnerskabet ud på?

Partnerskabet går ud på at sprede budskabet om, at danskerne går glip af 11 mia kr. i fradrag om året. Dette enorme tal kræver en tilsvarende enorm indsat at få bragt ned. Derfor går vi sammen om at hjælpe endnu flere danskere med at få deres fradrag.

Måden vi vil gøre det på, er sammen at lave videoer, der hjælper folk med at finde, forstå og indrapportere deres fradrag. Det kan bl.a. være at dykke ned i nogle af det mest oversete fradrag. Hvis du vil være sikker på at se disse videoer og få mere ud af dine penge, så sørg for at finde Daniel på Youtube og Facebook.

Vi vil glæde os til at holde jer løbende opdateret, som partnerskabet udvikler sig og hjælper flere med at finde deres fradrag.

Et tip til at få 2.500 kr.

Vil du have 2.500 kr. mere på kontoen? Så tag et kig på vores platform, og se om du går glip af fradrag. Hos TaxHelper får vores brugere nemlig i gennemsnit 2.500 kr. ind på bankkontoen for deres glemte fradrag, og det tager ikke mere end 10-20 min at se, om der er penge at hente.

Så prøv TaxHelper allerede i dag, og se om du kan få penge igen. Det er gratis at prøve, og du betaler kun, hvis du sparer penge i skat.