Blog

Få styr på skat med TaxHelper

Skatteguiden
Forstå Fradrag

Skatteguiden | Find Dine Fradrag

Skatteguiden fra TaxHelper hjælper dig med at finde dine fradrag. Skatteguiden gennemgår de mest oversete fradrag, så du kan få de fradrag, du har ret til.

Læs Mere
fradrag børnebidrag
Forstå Fradrag

Hvad er fradrag for børnebidrag

Hvis man er skilt eller gået fra en tidligere partner, så er man nok allerede stødt på børnebidrag. Men ikke alle ved, at man faktisk kan få fradrag for det.

Læs Mere
fradrag arbejdsværelse
Forstå Fradrag

Hvad er fradrag for arbejdsværelse

Fradraget for arbejdsværelse er et sjældent fradrag. Så hvad der skal til for at få det, vil vi gå igennem i denne artikel samt et godkendt eksempel fra SKAT.

Læs Mere
fradrag tab virksomhed
Forstå Fradrag

Hvad er fradrag for tab på virksomhed

Fradraget for tab på virksomhed er relevant for dem, der har startet eller ejet aktier/anparter i en virksomhed (der ikke er børsnoteret). Og her kan der være mange penge at hente

Læs Mere
udenlandske lån
Forstå Fradrag

Hvad er fradrag for udenlandske lån

Fradraget for udenlandske lån ses ikke så ofte, men når det er tilgængeligt, så er der tale om mange penge. En familie gik glip af 135.000 kr. i fradrag.

Læs Mere
2 årige lån
Forstå Fradrag

Hvad er fradrag for 2 årige lån

Fradraget for 2 årige lån er et ret ukendt fradrag. Det gælder, bl.a. hvis du har forbrugslån, kviklån eller andre lån, der skal betales tilbage inden for 2 år.

Læs Mere
få kørselsfradrag
Forstå Fradrag

Hvad er kørselsfradrag

Kørselsfradrag er et fradrag, man kan få, hvis man har mere end 12 km til sin arbejdsplads. Det gælder alle transportmidler f.eks. bil, cykel, bus og tog.

Læs Mere
få rejsefradrag
Forstå Fradrag

Hvad er rejsefradrag

Rejsefradrag er et fradrag, man kan få, hvis man har været ude og rejse med sit arbejde. Det er tænkt til, at dække de udgifter man måtte have ifbm. rejsen.

Læs Mere
få håndværkerfradrag
Forstå Fradrag

Hvad er håndværkerfradrag

Håndværkerfradrag er et fradrag, man kan få, hvis man har fået visse typer arbejde udført i ens bolig, f.eks. rengøring, havearbejde osv.

Læs Mere

Hvert år går danskerne glip af 11 mia. kr. i fradrag, får du det hele med?